Manipularea sistemului nervos de catre câmpurile electromagnetice de la monitoare (TV)


logo

 

Cu siguranta toti am auzit diverse discutii cum ca TV-ul a devenit daunator si este practic o arma in mana celor care doresc sa ne controleze. Putem spune ca in mare parte acestea erau doar presupuneri, sau cel putin asa doreau unii sa ne faca sa credem. Ce ne lipsea era de fapt dovada desi efectul il putem observa fiecare dintre noi in societate, avand posibilitatea sa urmarim filmari de acum 30-40 ani cu Romania de atunci si sa facem comparatie cu cea de azi. 

Dupa cum spuneam, ne mai lipsea o proba, dar ce proba mai buna decat patentul aparatului, prin urmare va rog sa vizionati accesand linkul http://www.google.com/patents/US6506148  detaliile si rezumatul aparatului descris de patentul US 6506148 B2 .

Efecte fiziologice au fost observate la un subiect uman, ca răspuns la stimularea pielii cu câmpuri electromagnetice slabe, care sunt pulsate cu anumite frecvențe aproape ½ Hz sau 2,4 Hz, cum ar fi pentru a excita o rezonanță senzorială. Multe monitoare de calculator și tuburi TV, atunci când se afișează imagini în impulsuri, emit câmpuri electromagnetice pulsate de amplitudini suficiente pentru a provoca o astfel de excitație. Prin urmare, este posibil de a manipula sistemul nervos al unui subiect prin pulsarea de imagini afișate pe un monitor de calculator sau televizor din apropiere.

Pentru acestea din urmă, pulsul de imagine poate fi înglobat în materialul programului, sau poate fi acoperit prin modulare de un flux video, fie ca un semnal RF sau ca un semnal video. Imaginea afișată pe un monitor de calculator poate fi impulsata în mod eficient printr-un program de calculator simplu. Pentru anumite monitoare, câmpurile electromagnetice pulsate, sunt capabile să excite senzorii de rezonanta la subiecții din apropiere si pot fi generate si pulsate chiar ca imaginile afișate cu intensitate subliminala.

MAI PE INTELESUL TUTUROR. Prin acele imagini, sau doar acel camp electromagnetic emis de aceste aprate, se poate reprograma intrun mod foarte lent dar eficient creierele celor ce se afla in preajama acestor monitoare sau televizoare.

US06506148-20030114-D00005
GOOGLE : US 6506148 B2

 

Advertisements

About nodulgordian

http://www.nodulgordian.ro http://www.intunel.com http://www.bioeconomie.ro

Posted on January 28, 2016, in Conspiratii, Stiinta si Tehnologie and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: