Baze extraterestre in vulcanii Terei


OZN intrand in vulcan

       O veche legendă spune că El Popo, numit uneori și Don Goyo, era soldat în armata regelui aztec Cuauhtemoc, numit și Guatimozin sau Guatemoc, un nepot al lui Montezuma al II-lea. 

  Cuauhtemoc, al cărui nume însemna „Cel care a coborât ca un vultur”, a trăit între anii 1495 și 1525 și a domnit doar un an, 1520-1521, fiind ucis de niște „civilizatori” spanioli ajunși după furat pe meleagurile acelea. Eroul nostru, El Popo, numit în limba nahuatl și Popokatepetl, era plecat și el să lupte cu cei care veniseră cu sabia să-i „creștineze” poporul în schimbul aurului și diamantelor aztece și, curând, a sosit trista veste că a murit în război. Prințesa Iztaccihuatl, iubita lui, nu a suportat durerea și s-a sinucis. După un timp însă, Popokaptepetl, care înseamnă „Muntele care fumegă”  s-a reîntors, a luat trupul fetei, s-a dus cu el într-un vârf de munte, a aprins o făclie și s-a așezat lângă ea să o păzească. Probabil că viteazul este și acum acolo, pentru că, deseori, vulcanul mexican Popokatepetl, aflat la doar 65 de kilometri de Ciudad de Mexico, se trezește la viață băgând spaima în locuitorii din zonă. La 15 mai 2013, acesta a început să arunce cenușă și bucăți de lavă la peste 2,5 kilometri înălțime, punând în pericol viețile celor peste 11.000 de oameni care trăiesc în preajma sa.

Santiago Chile. De la legendă la realitate
5 noiembrie 2010. Comandamentul Forțelor Aeriene Chiliene s-a mutat de la Baza Aeriană „El Bosque” în Santiago. Cu această ocazie s-a organizat o demonstrație aeriană de mare anvergură la care au luat parte sute de oameni. Întreaga activitate a fost filmată de cei prezenți, dar și de camerele video de supraveghere ale fabricii de avioane Pillan, aflată în apropierea bazei. Analizând imaginile, un inginer de aerospațiale a observat pe ele un obiect necunoscut care a efectuat o serie de manevre bizare în timp ce avioanele survolau baza. Iată câteva declarații oficiale: „Imaginile arată un obiect cu fund plat, deasupra cu o cupolă, fără vreun mijloc vizibil de propulsie. Partea rotunjită reflectă soarele și pare metalică, partea de jos este mai închisă, este plată și emite o formă de energie care este vizibilă în analiza foto. Studiile infraroșu arată întregul obiect radiază căldură, la fel ca avioanele”. Analizând imaginile respective, Luis Barrera, astronom la Universitatea Metropolitană de Științe din Chile, unul dintre cei mai sceptici oameni privind OZN-urile, descoperitorul unui asteroid care îi poartă numele, a fost nevoit să recunoască faptul că obiectul respectiv nu a fost meteorit, nu a fost cometă, dar nici pasăre sau avion. „Obiectul a efectuat o manevră de zbor riscant în fața Halcones, la altitudine joasă și în mare viteză. (…) Nava străină a efectuat mișcări inteligente, controlate. Obiectul s-a mutat spre Est cu 25 de grade înclinație, acesta fiind un unghi folosit de navele spațiale atunci când reintră în atmosferă”, a precizat specialistul. Pentru cei care nu știu, „Halcones” este o escadrilă formată din nouă piloți  militari de înaltă clasă, care zboară pe avioane „Extra 300” și formează „Escuadrilla de Alta Acrobacia Hallcones”, „Echipa de înaltă acrobație Hallcones” a statului Chile.
Alberto Vergara, expert în imagini digitale, a afirmat și el că „atunci când am examinat fiecare cadru, am realizat că obiectul a avut o viteză mult superioară față de orice obiect care zboară, fabricat până acum de om”. Așa este, conform generalului Ricardo Bermudez, nava necunoscută s-a deplasat cu viteze cuprinse între 4000 și 6000 de mile pe oră, adică aproximativ 6.500-9.500 de kilometri pe oră, fără să facă vreun zgomot(!). Avioanele moderne de luptă, construite de om până acum, ating puțin peste 2000 de kilometri la oră și nu pot efectua viraje bruște de 180 de grade. Abia acum (2013-n.n), firma Boeing  a experimentat un avion fără pilot, X-51 Wave Rider, care a efectuat un zbor hipersonic, atingând o viteză de 5,1 ori mai mare decât cea a sunetului, adică 6.247 kilometri pe oră. Dar acest lucru s-a petrecut doar pe o lungime de 427 de kilometri.

Vizitatori la americani
Și dacă în Chile OZN-ul s-a mișcat cu viteze amețitoare, în Pike County, Virginia, SUA, un alt aparat non-terestru a staționat în văzduh aproape două ore, fiind văzut de locuitorii orașului, dar și de cei din Kentucky și Tennesse. Despre acest zbor ciudat, petrecut la 16 octombrie 2012, astronomul Allen Epling a declarat: „Era cer senin, fără nori, fără avioane, la o înălțime nedeterminată, dar sigur mai sus de ruta pe care zboară avioanele de pasageri în mod obișnuit. Nu semăna cu nimic cunoscut, categoric nu era avion și nu am văzut niciodată un elicopter care să arate așa.(…). Era ca două tuburi fluorescente așezate unul lângă altul,  atât de strălucitoare încât păreau să fuzioneze între ele. Se vedeau clar cu ochiul liber. (…) Nu înțeleg cum putea să stea acolo nemișcat. Nu se vedea nicio elice sau alt sistem de propulsie, nu scotea fum, nu făcea zgomot”.

Și înapoi la… legendă
În ziua de 26 octombrie 2012, camerele video care supraveghează activitatea vulcanului Popokatepetl au filmat un obiect uriaș, lung de circa un kilometru și lat de 200 de metri, care a venit în zbor și a intrat direct, fără probleme, în conul vulcanului. Acesta părea luminos, zbura lin, a basculat așezându-se pe verticală și a pătruns ușor, prin valurile de fum si lavă, în interiorul muntelui. Nu este vorba de un accident, ci de o manevră deliberată, ca cele făcute de orice aeronavă care vine la aterizare. Uitându-te la imaginile filmate, nu poți să nu te întrebi: au extratereștrii baze pe planeta noastră în locuri în care nici nu ne gândim sau în care  noi, „singurii locuitori” ai Terrei nu avem acces din cauza înapoierii în care ne aflăm? Cine sunt și ce vor cei care pot intra în măruntaiele unui vulcan în fierbere așa cum noi intrăm pe ușa unei case? Am ales pentru dumneavoastră doar trei cazuri din multe altele în care aceste mașini necunoscute, pilotate nu știm de cine, au efectuat manevre aeriene extrem de greu sau chiar imposibil de realizat de către om. Vom reveni cu alte exemple din care vom vedea că, deseori, acești vizitatori bizari au făcut operațiuni prin care au demonstrat, deliberat, că tehnica și inteligența lor sunt cu mult peste presupunerile noastre și că, dacă vor, pot anihila cele mai moderne arme pe care omenirea le deține în prezent.

Autor: Ionel Grama

sursa: www.lumeamisterelor.com 

 

Advertisements

About nodulgordian

http://www.nodulgordian.ro http://www.intunel.com http://www.bioeconomie.ro

Posted on January 7, 2015, in Extraterestrii, Mistere and tagged , , , , . Bookmark the permalink. 3 Comments.

 1. http://adevarul.ro/tech/stiinta/anul-cia-recunoscut-e-spatele-aparitiei-ozn-uri-1_54a4e153448e03c0fd357977/index.html
  Parte ei, parte alte guverne – care știu bine pe ce lume trăim și au tot interesul să ne țină în necunoaștere, dispreț față de realitate, încurcându-ne unii pe alții în căutările noastre sincere de a ne ști originile și mai ale puterile spirituale…

  Like

 2. ce mare inginerie….daca presezi in sus, si in jos , si pe laterale, uriasele raze magnetice milimetrice..creiezi un camp interior liber, si un scut invizibil pe tot exteriorul —sa nu credeti, ca extraterestri sant mai destepti decat oamenii, in cel mai dificil caz , noi santem egalii extraterestrilor la capitolul inteligenta.

  Liked by 1 person

 3. Nu este exclus ca majoritatea ozn-urilor surprinse sa fie aeronave terestre. Ce conteaza cu adevarat este faptul ca in 50-60 ani a avut loc o explozie tehnologica. De unde vine? Unde se duce? Adevarata problema in cazurile OZN este de fapt autonomia acestor vehicule, fapt care ar rezolva criza energetica globala.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: