Fost angajat NASA spune ca a vazut Oameni pe Marte


mars humanOrice persoană care spune că există oameni pe Marte ar putea fi considerată “cu problem psihice”. Dar dacă există mărturii? Dovezile care ar putea confirma aceasta posibilitate?

Acum există informații despre Jackie, un fost muncitor al misiunii Viking. În 1979 a văzut doi bărbați care lucrau pe Marte.  Fostul pilot CIA John Lear a declarat că oamenii pot fi acolo pe Marte și Andrew Bassiago spune că există o colonie de oameni de pe Marte. Declarațiile de Lear și Bassiago ar putea sprijini povestea martorului, Jackie.

humans on Mars

Mai sus, acest screenshot este luat din imagine NASA de “Rocknest Panorama View “ fotografiată de Curiosity și prezintă o figură umană. Mai mult decât atât, Ioan Lear a declarat că oamenii pe care Jackie i-a văzut pe Marte ar fi putut fi responsabil pentru curățarea roverului Viking. Ne aduce aminte de curățarea roverului Opportunity și Spirit. Panourile solare au fost acoperite de praf multe ori. Câteva zile mai târziu erau din nou curate. Nu știm cine a curățat roverele.

Tot mai multe dovezi arată posibilitatea oamenilor fiind acolo pe Marte.

Jackie a declarat că ea a lucrat la NASA și manipula  telemetria , în 1979. Afirmă că o noapte, în timp ce privea transmisia in direct provenind din Viking Rover pe Marte,  a văzut doi bărbați în costume, impreuna cu unii colegi, plimbandu-se la orizont, și apoi s-au îndreptat către Viking Lander.

Advertisements

About nodulgordian

http://www.nodulgordian.ro http://www.intunel.com http://www.bioeconomie.ro

Posted on December 8, 2014, in Extraterestrii, Mistere and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: