A locuit 17 ani pe Marte si s-a luptat cu o civilizatie Extraterestra


Puscasul marin care a petrecut cel putin 17 ani pe planeta Marte unde s-a luptat cu extraterestrii, face dezvaluiri despre coloniile umane stabilite pe Planeta Rosie.

retired_us_marine_captain_kaye_battle_martians_aliens_mars-385250

Barbatul, cunoscut sub numele de capitanul Kaye, sustine ca exista cinci colonii umane pe Planeta Rosie, iar in perioada petrecuta acolo a luptat pentru apararea acestora, relateaza Daily Star.

Fostul militar sustine ca a facut parte dintr-o flota spatiala cunoscuta sub numele de Forta de Aparare a Pamantului,care recruta personal militar din tari precum America, Rusia si China. De asemenea, capitanul Kaye sustine ca martienii ar fi vrut sa preia controlul asupra planetei. El mai afirma ca antrenamentul pentru perioada petrecuta pe Marte a avut loc pe Luna, precum si pe satelitul planeteiSaturn, Titan. De asemenea, ceremonia sa de pensionare ar fi avut loc tot pe Luna, dupa 20 de ani se serviciu militar, printre invitati numarandu-se fostul secretar american al Apararii, Donald Rumsfeld.

Stiu ca in acest moment poate aceasta informatie va parea putin amuzanta, dar dupa un rationament mai indelungat, pot spune ca imposibil nu este. Iar ca un adept al teoriei conspiratiei, care de fapt nu mai este teorie ci a ajuns la stadiul de conspiratie evidenta, daca pare imposibil de crezut este cu siguranta mai plauzibil decat versiunea oficiala oferita de autoritati.

Mai jos puteti vizualiza interviul cu Capitanul Kaye.

Advertisements

About nodulgordian

http://www.nodulgordian.ro http://www.intunel.com http://www.bioeconomie.ro

Posted on October 14, 2014, in Extraterestrii and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. 1 Comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: