Valiant Thor – extraterestrul de pe Venus


421947838_bf87d5d32c_bVal Valient Thor, Thor, Valiant, Val, Venus, pentagon, president, visit, Timothy Good, Frank Stranges, alien, aliens, ET, W56, disclosure, contact, meeting       Cel mai mare deconspirator al  extraterestrilor, Phil Schneider a starnit  numeroase controverse cu declaratiile sale, cea  mai interesanta fiind povestea despre Valiant  Thor, extraterestrul care a muncit pentru  guvernul american.

In prima faza, Valiant Thor ar fi fost o persoana ca  oricare alta, doar ca poseda numeroase caracteristici  fiziologice fata de orice fiinta umana. Schneider a  povestit ca acesta ar fi fost de fapt un extraterestru, venit  de pe Venus, care a muncit pentru guvernul american  pana la sfarsitul anilor ’50. Imediat dupa ce si-a incheiat  misiunea, extraterestrul blond s-a intors pe nava sa si nu a mai fost vazut niciodata.

Schneider a aratat o imagine cu Valiant Thor in timpul unei prelegeri de la o expozitie din 1995. Fotografia fusese realizata in 1943. Schneider a afirmat faptul ca extraterestrul lucrase pentru armata americana din 1937. Conform descrierii lui Schneider, Thor avea sase degete la o mana, un plaman urias, o inima supradimensionata, un IQ de 1200, ceea ce il facea capabil sa vorbeasca peste 100 de limbi si varsta de aproximativ 500 de ani.

Extraterestrul de pe Venus a avut mai multe intalniri cu presedintii americani din acea perioada, Dwight Eisenhower siRichard Nixon.

Thor i-a comunicat presedintelui american ca omenirea trebuie sa-si schimbe optica cu privire la razboi si ca politica bazata pe violenta va produce in viitor un dezechilibru global, care va pune intreaga civilizatie in pericol. Val Thor a ramas pe Pamant pana la 16 martie 1960 , si apoi a debarcat pe planeta sa de origine Venus . El a indicat ca rasa lui de oameni au trait si locuit in subteran si ca multe din planetele universului sustin viata in acelasi mod . El a mentionat , de asemenea, valuri de ,,straini” care ar ateriza in jurul lumii pentru a ajuta in problemele aparent insurmontabile ale Pamantului . A afirmat ca un grup dintr-un sistem planetar de la mare distanta ar veni sa dea ajutor si informatii pentru a ajuta la progresul Pamantului.

val thorVal, Valiant, Thor, Venus, Timothy Good, Frank Strange, President, meeting, alien, aliens, W56, uredda, Eisenhower, alien, aliens, pentagon, stranger, 1959, New Jersey

De asemenea, extraterestrul a vorbit si despre prezenta lui Iisus pe Terra. Acest eveniment a fost unul extrem de important si conform celor spuse de strainul de pe Venus, oamenii trebuie sa se simta mandri pentru ca au fost vizitati de un asemenea sfant. Thor a parasit Pamantul in dimineata zilei de 16 martie 1960, decoland din Alexandria, statulVirginia, intr-o nava spatiala.

Straniu este faptul ca la doar cateva luni dupa ce a relatat aceasta intamplare bizara, Schneider a fost gasit mort in apartamentul sau la 17 ianuarie 1996, in conditii suspecte. Multi cred ca a fost ucis, desi moartea sa a fost calificata drept suicid.

Advertisements

About nodulgordian

http://www.nodulgordian.ro http://www.intunel.com http://www.bioeconomie.ro

Posted on September 24, 2014, in Extraterestrii and tagged , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: