Fotografia Kirlian si Aura


auraimaging_3  Tehnica sau fotografia Kirlian se mai numeste  electrofotografie, iar primele cercetari in acest sens au fost facute  in anul 1777 de catre Georg Christoph Lichtenberg. In 1889 cehul  Navratil a folosit prima data termenul de “electrofotografie”, iar 7  ani mai tarziu francezul Baravus a realizat primele electrografe cu  maini si frunze.

La scurt timp după experimentele lui Bagnall, a fost descoperită o      tehnică vizuală nouă de detectare a Aurei. Oamenii de ştiinţă ruşi,  Simion şi Valentina Kirlian, au descoperit o metodă de fotografiere şi  vizualizare a Aurei. Era mult mai practică decât dispozitivul lui Tesla —  corpului uman i se ataşa un dispozitiv prevăzut cu conductori electrici.  Fotografia lui Kirlian creează imaginea energiei ce înconjoară fiinţele  vii.

La acea vreme, mulţi oameni de ştiinţă, credeau că variaţia culorilor,  a formei şi a mărimii Aurei pe film foto, se producea din cauza unor  variabile precum umiditatea, salinitatea şi a gazelor produse de piele.

Ivy Leaf     Aceste explicaţii nu prea au contat pentru aşa numitul efect “frunza fantomă” —  o parte a frunzei este tăiată şi apoi este fotografiată cu metoda Kirlian. Pe  imagine, frunza apare cu partea decupată, subliniată de energie. Acest efect a  fost primul notat de oamenii de stiinţă ruşi şi mai târziu a fost confirmat de Dr.  Moss. Cu alte cuvinte, fotografiile Kirlian măsoară câmpul energetic din jurul  corpului.

Dr. Moss a mai studiat in plus şi transferul energetic dintre oameni. Un  experiment în care două dintre colegele sale încercau să-şi transfere energia  reciproc şi chiar au reuşit. Alte experimente ale Dr. Moss au fost cele cu  “degetul mare verde” şi cu oamenii cu “degetul mare maro”, care ţineau în  palmele lor o frunză distrusă şi încercau să o “repare”. Frunzele au fost  fotografiate “înainte” şi “după”, precum şi alte frunze “control”, care nu  fuseseră atinse.

S-a încercat trimiterea energiei la distanţă şi s-a descoperit că frunzele au fost  “reparate” de către cei cu “degetul mare verde”. Voluntarii cu “degetul mare  maro” chiar funcţionau ca “distrugători”, plantele răspunzând negativ la atingerea lor.

Pentru clarificarea termenului as vrea sa precizez semnificatia cuvantului; Aura este un câmp energetic care radiază din şi în jurul tuturor fiinţelor vii. Oamenii de stiinţă, psihologii şi consilierii spirituali, toţi au perceput Aura în diverse feluri. Noi oamenii, avem o Aură proprie, ca şi animalele şi chiar plantele.

tumblr_lia9u25naH1qdd4j6o1_500

Barbara Brennan, autoarea lucrarii “Palmele luminii”, fost meteorolog la NASA, vorbeşte despre imaginea Aurei copacilor: “Când am început să mă plimb prin păduri legată la ochi, simţeam copacii înainte să-i ating cu mâinile. Am realizat că erau mult mai mari decât pot fi percepuţi vizual. Copacii au câmpuri de energie în jurul lor şi eu am simţit acele câmpuri”

B. Brennan şi-a descoperit abilitatea de a vedea energia — de a vedea Aura: “Mai târziu am învăţat să văd câmpul energetic al copacilor şi al vieţuitoarelor mici. Am descoperit că totul are în jurul său un câmp de energie, care într-un fel seamănă cu lumina unei lumânări”.

Aura este extensia a ceea ce reprezinta fiecare individ in plan fizic. Aura etalează volume întregi despre unde am fost, ce am realizat în viaţă şi încotro ne îndreptam. Aura dezvăluie adevărata identitate, personalitate, cum individul interacţioneza cu ceilalţi oameni şi cum se comporta cu propria persoană.

Acţiunile, gândurile şi emoţiile sunt toate prezente în Aura. Cu cât devenim mai conştienti de propria Aură, cu atat putem să învaţam mai multe despre noi şi să evoluam aşa, cum nici măcar n-am visat.

Aurele sunt flexibile, deoarece sunt în permanentă schimbare. Mărimea, culoarea, textura şi densitatea sunt relative şi se pot schimba în funcţie de starea spirituala şi de încercările la care ne supune viaţa.

  În mod normal, se foloseşte un clişeu. De exemplu,Dr. V. Hunt, cercetător stiintific la UCLA, a  observat că femeile tind să aibă o energie mai puternică în partea superioara a corpului, iar  bărbaţii au Aura mai pronunţată în jurul jumătăţii inferioare. Este fapt dovedit, că oamenii care se  gândesc deseori la viitorul lor, îşi deplasează Aura în faţa. Cei care îşi petrec mai mult timp  amintindu-şi trecutul, sau care nu vor să-şi planifice viitorul, au energia concentrată în partea din  spate a corpului.

Unele Aure pot fi mai largi decât altele, unele pot fi mai rotunjite sau pot avea forma unui ou. Nu  există Aure tipice, deoarece fiecare dintre noi suntem diferiţi. Aura se poate extinde spre exterior  mai mult sau mai puţin. Unii oameni au Aura cât o casa!

Oamenii cu Aure restrânse tind să se piardă în mulţime la petreceri şi la alte evenimente sociale. Îşi strâng Aura atât de tare în jurul corpului fizic ca să nu fie observaţi, iar cei cu Aure largi pot domina într-o întâlnire, sunt puternici si mereu in centrul atentiei.

Imaginile mentale se pot creea în minte, ca apoi să fie transferate câmpului energetic din jurul corpului fizic, Aurei. Dacă un om isi imagineaza că se va îngrăşa, invariabil va stoca undeva această imagine. Apoi, ori de câte ori se va uita în oglindă, subconştientul lui va vedea imaginea negativă şi o va întări.

Acesta este motivul pentru care multe persoane se îngraşă după o cură de slăbire. Imaginile mentale negative pe care şi le creează despre propria persoană se întăresc, se înrădăcinează atât de tare în subconştient, încât le este foarte greu să scape de ele.

În propria Aură, noi putem înmagazina atât imagini pozitive, cât şi imagini negative. Noi ne proiectăm gândurile sau imaginile mentale în exterior, în lume. Realitatea “de afară”, cea din exteriorul nostru, este creeată pe baza acestor proiecţii. Dacă Aura conţine energia imaginilor produse de oamenii răi, atunci se atrag exact acele persoane. O recomandare ar fi sa fim atenti la ganduri, cateva detalii in articolul de aici.

 

Advertisements

About nodulgordian

http://www.nodulgordian.ro http://www.intunel.com http://www.bioeconomie.ro

Posted on July 29, 2014, in Mistere, Stiinta si Tehnologie and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: