Fost ministru de Interne al Canadei: Extraterestrii ne viziteaza de mii de aniVa prezentam acest reportaj uploadat pe 31 dec 2013 ce prezinta marturia fostului ministru al Apararii din Canada(Paul Hellyer) care ne confirma ca cel putin 4 rase extraterestre traiesc pe Pamant. Mai jos aveti traducerea reportajului.

El a fost ministru canadian al Apărării în 1960, conducând asupra forțelor armate ale țării în timpul Războiului Rece – și când s-a retras el a declarat public că nu suntem singuri în univers, iar unele persoane din spatiu locuiesc de fapt aici, pe planeta Pământ. Este aceasta fantezie? Este cineva de fapt, cu ochii pe noi? Astăzi ne întrebăm pe omul care spune OZN-urile sunt o afacere serioasă – Paul Hellyer. Dacă doborâm un OZN ne vom confrunta cu un război interstelar – Fostul ministru al Apărării din Canada

Sophie Șevardnadze: Invitatul nostru astăzi este onorabilul Paul Hellyer, fostul ministru al Apărării din Canada, care considera că forme de viață din spațiu sunt prezente pe Pămant.  De ce spuneti că OZN-urile sunt la fel de reale ca avioanele care zboară deasupra capetelor noastre?

Paul Hellyer: Pentru că știu că sunt. Ca o chestiune de fapt, vizitează planeta noastră de mii de ani și unul dintre cazurile care te-ar interesa cel mai mult, dacă-mi dai două sau trei minute pentru a răspunde, este că în timpul Războiului Rece (1961), au existat aproximativ 50 OZN-uri în formarea de zbor venind din Europa spre sudul Rusiei, în acel moment  Comandamentul Suprem Aliat era foarte preocupat și gata să apese pe butonul “de panică”, dar atunci s-au întors spre Polul Nord. Ei au decis să facă o investigație ce a durat 3 ani și au ajuns la concluzia ca cel putin patru specii au vizitat planeta de-a lungul timpului. Avem o lungă istorie de OZN-uri și, desigur, a existat mult mai multe activități, în ultimele decenii, de când s-a inventat bomba atomică, iar ei sunt foarte preocupati de faptul că am putea folosi-o din nou.  Deoarece Cosmosul este o unitate , ceea ce se petrece nu ne afectează doar pe noi, ci și alte persoane din Cosmos, care se tem foarte mult că am putea fi atat de prosti încat să utilizăm din nou arme atomice, iar acest lucru ar fi foarte rău pentru noi și pentru ei.

[…]

Intregul interviu il puteti gasi la adresa http://rt.com/shows/sophieco/%D1%81anada-minister-defense-ufo-959/

Advertisements

About nodulgordian

http://www.nodulgordian.ro http://www.intunel.com http://www.bioeconomie.ro

Posted on June 23, 2014, in Extraterestrii and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink. 1 Comment.

  1. Foarte adevarat acesti extraterestri adica demoni ,draci ,ingeri cazuti cum vreti voi sa le ziceti de viziteaza de la intemeierea pacatului…Aveti griji la demoni caci iadul va paste pe voi si pe mine. Isus Hristos nea avertizat .DOmnul este singura cale Isus este singura cale Isus Hristos .Dumnezeu sa ne lumineze Amin!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: