Extratereştrii dezamorsează focoasele nucleare


UFO Near Missile Silo        Civilizaţiile extraterestre ne-au vizitat şi au încercat să avertizeze  Rusia şi Statele Unite, în timpul Războiului Rece, să nu pornească  războiul cu arme nucleare, susţine un specialist în OZN-uri care  citează mai mulţi militari britanici, ruşi şi americani. 

       Robert Hastings, interesat de ani de zile de fenomenul obiectelor  zburătoare neidentificate, susţine că Pământul este vizitat de fiinţe  extraterestre, care sunt interesante dintr-un motiv sau altul de  armele noastre nucleare, relatează The Telegraph.

       Hastings susţine că a adunat mărturii de la peste 120 de militari  care spun că bazele militare, în special cele din Marea Britanie,  Rusia şi Statele Unite, sunt vizitate de extratereştri. Şase ofiţeri  pensionaţi şi un ofiţer în rezervă au dat declaraţii, relatând experienţele pe care le-au avut. 


Se pare că, în unele cazuri, focoasele nucleare au înregistrat defecţiuni, în timp ce OZN-uri în formă de disc pluteau în jur. Incidentele, majoritatea din anii ’60, au mai fost relatate şi cu alte ocazii, iar pasionaţii de OZN-uri le-au popularizat.

Mai mult, Hastings susţine că astfel de evenimente au avut loc şi în Uniunea Sovietică, în aceeaşi perioadă, pentru a sublinia că “Rusia şi Statele Unite se joacă cu focul”.

Căpitanul Robert Salas, fost ofiţer în aviaţia Statelor Unite, susţine că într-una dintre misiuni a existat un incident la Baza Malstrom din Montanta, în 1967. Atunci, un obiect mare, oval, cu o lumină roşie care pulsa, a plutit deasupra porţii bazei militare. Salas spune că a observat cum rachetele Minuteman pe care le supraveghea s-au defectat.

“Indicatorii pentru toate cele zece rachete arătau culoarea roşie şi ‘Eroare’, ceea ce înseamnă că erau oprite şi nu puţeau fi lansate”, susţine Salas, care adaugă că superiorii i-au spus să nu vorbească despre acest incident, însă nu i s-au dat explicaţii.

În 1980, un OZN a direcţionat raze de lumină deasupra bazei aeriene militare RAF Bentwaters, din Ipswich. Echipa de securitate a observat “o lumină care se asemăna cu un ochi mare roşu, care se mişca printre copaci”. După câteva minute, din acest obiect a început să picure ceva ce părea a fi metal topit. După ceva vreme, s-a împărţit în mai multe obiecte mici, de culoare albă, care au zburat în toate direcţiile.

Scepticii au ţinut să mentioneze că în zonă era şi un far, însă martorii la eveniment susţin că obiectele erau de origine extraterestră şi că autorităţile şi din Statele Unite, dar şi din Marea Britanie încearcă să minimizeze importanţa evenimentelor.

Advertisements

About nodulgordian

http://www.nodulgordian.ro http://www.intunel.com http://www.bioeconomie.ro

Posted on June 22, 2014, in Extraterestrii and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. 1 Comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: