Document autentic: pactul lui Hitler cu Diavolul


pact_diavolul_hitlerSe pare că nici satana nu a putut să scape din ghearele lui Hitler. Sau invers! Un document unic circulă printre specialiștii care studiază misterele fantasticei ascensiuni a lui Adolf Hitler, inexplicabil din mai toate punctele de vedere. Acest ”act al întunecimii”, datat 30 aprilie 1932, are pretenția să fie unul autentic și a rezistat la multe expertize tehnice, menționează”Afisha”. Scris cu caractere gotice, așa cum se mai obișnuia în Germania acelor ani, actul ”blestemat” este semnat cu sânge. Expertiza n-a infirmat  decât parțial vechimea sângelui, ca aparținând fostului Fuhrer.

pact_diavolul_hitler 3Scepticii spun că documentul care l-a adus pe Hitler în brațele satanei este cea mai tare glumă, inventată de către cei care se mulțumesc și cu puțin umor involuntar. Reluând formula alegorică din Faust (Goethe), Hitler s-a angajat prin document să predea în mâinile Satanei sufletul său în termen de fix treisprezece ani. În schimb, Satana, folosind procedee paranormale, urma să-i asigure lui Hitler puteri nelimitate, cu condiția ca ele sa fie folosite în scopuri malefice. Dr. Greta Layber, specializata în descifrarea tenebrelor celui de al treilea Reich, susține că a verificat autenticitatea documentului din mai multe puncte de vedere și că se confirmă. Dacă documentul este într-adevăr autentic și dacă acceptam existența unor fenomene paranormale a căror explicație ar fi inutil s-o căutăm, atunci el explica ciudata evoluție fulminanta a unui om mediocru din toate punctele de vedere, care totuși a reușit să devina stăpânul Germaniei.

pact_diavolul_hitler 2Într-adevăr, ascensiunea lui începe în 1932, anul semnării documentului, și mulți ani în șir nimic nu i-a mai putut sta în cale. În dreptul celor două semnături mai sunt și amprentele de sânge a două degete. Una a fost confirmată că a aparținut lui Hitler, în timp ce cealaltă doar se presupune că a fost marcată de Satana. Numeroase atentate puse la cale împotriva lui au clacat toate fara excepție, Hitler atrăgând atenția de fiecare data ca el este protejat de ”Pronia Cerească”. Adepții acestei teorii spun că este puțin probabil ca un om lipsit de orice influență malefică să scape cu viață din peste 50 de conspirații de a fi ucis. De fiecare dată când se mai petrecea câte un atentat, Hitler le mărturisea apropiaților că este protejat și din această cauză nu i se întâmplă nimic.

pact_diavolul_hitler 4Vârful acestor atentate l-a constituit fără îndoială cel din 20 iulie 1944, când un colonel din anturajul imediat al Führerului a organizat în amănunt preluarea puterii, după care a plasat servieta sa cu acte, care conținea o bombă cu putere mare de detonare, chiar lângă picioarele lui Hitler, după care a plecat “să dea un telefon urgent” (motiv ca să părăsească locul). În următoarele câteva clipe, cu totul întâmplător, unui ofițer i s-a părut ca servieta îl deranjează pe Fuhrer și a mutat-o în cealaltă parte a piciorului de stejar masiv al mesei. Explozia s-a produs la o jumătate de metru de Hitler, au fost multi morți și răniți, dar el personal a scăpat aproape nevătămat, aparat de placa de stejar.

pact_diavolul_hitler 11Între timp, colonelul atentator a anunțat la Berlin reușita exploziei, iar cei de acolo au acționat pentru preluarea puterii. Mai multe ore în șir a fost derută totală intre cei care preluau și cei care aflaseră că Hitler a supraviețuit. După vreo două săptămâni, când mareșalul Antonescu, vizitându-l pe Fuhrer, și-a exprimat regretul pentru cele întâmplate, acesta i-a replicat impasibil: “Pe mine mă ocrotește Pronia Cerească”. La 30 aprilie 1945, când s-au împlinit fix 13 ani de la data “pactului”, Hitler s-a sinucis în bunkerul său, ca și cum ar ști ca de atunci încolo, nu-l mai apara “Pronia” (Ziare.com)

Sursa: abdi.com

 

Advertisements

Posted on May 11, 2014, in Curiozitati, Istorie and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. 2 Comments.

  1. Hitler nu s-a sinucis in bunkerul sau. A trait in Argentina pana la 72 de ani alaturi de sotia sa Eva Braun. Voi publica un material despre acest subiect pe blogul meu http://burebista2012.blogspot.ro/
    Numai bine

    Like

  2. Marius, cunoastem si asteptam articolul tau.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: