O sursă de lumină artificială fotografiată pe Marte


O fotografie realizată pe Marte de roverul Curiosity şi publicată de NASA naște controverse cu privire la existența unor ființe care locuiesc pe Planeta Roșie.


“O sursă de lumină artificială a fost văzută în această săptămână, în această fotografie realizată de NASA, care arată că lumina este îndreptată spre cer şi provine de la sol. Acest lucru ar putea să indice faptul că există o viaţă inteligentă subterană care utilizează lumina la fel cum o facem noi”, a afirmat Scott C. Waring, administratorul site-ul UFO Sightings Daily.

Respectiva sursă de lumină a fost fotografiată pe Marte de robotul american Curiosity pe 3 aprilie, iar reprezentanţii NASA nu au făcut deocamdată niciun comentariu referitor la respectiva imagine.

De-a lungul timpului, roverul Curiosity a suprins mai multe imagini care ar putea indica existența unor ființe pe Marte. În luna ianuarie o fotografie suprindea o posibilă navă extraterestră. În imaginea respectivă un obiect luminos poate vi observat cum lasă o urmă pe cerul planetei Marte.

 

sursa: evz.ro

Advertisements

Posted on April 9, 2014, in Curiozitati and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. 1 Comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: