Yahweh si Anunnaki (III)


CINE SUNT ANUNNAKI ? REFERINTE

        Textele sumeriene ne vorbesc de o planeta Nibiru , care are o orbita eliptica foarte lunga, cu o perioada  de revolutie de 3600 de ani  si care este casa  anunnaki-lor. Deci planeta pe o perioada mai mare de 3000  de ani este foarte departata de soare astfel incat totul ar fi inghetat acolo. Intrebarea este: Cum pot ei trai  in asemenea conditii? Raspunsul ar putea fi ca sunt fiinte multidimensionale, poate cvintdimensionale (5-dimensiuni).  Se spune ca natura lor este asemanatoare cu cea a reptilelor. Noi suntem fiinte civasidimensionale (4-dimensiuni), astfel incat putem percepe doar 3 dimensiuni spatiale si timpul (fiind cea de-a 4-a). Ar insemna ca anunnaki ne-au facut in acest fel pentru ca noi sa nu-i putem obeserva/percepe pe ei decat daca acestia apar in forma tridimensionala. Asadar ei sa fie in cealalata forma non-tridimensionala – pe parcusul acestor peste 3000 de ani cand planeta lor este departe de soare – trecand printr-o perioada de hibernare si sa acetioneze in cealalta dimensiune neperceptibila noua? In timp ce planeta lor este aproape de soare ei ne-au vizitat in forma lor tridimensionala, asta spun textele si ne-o arata gravurile sumeriene.images

In orice caz, de-a lungul timpului, ei ne-au influentat invizibil din celalta dimensiune, controland cursul evenimentelor pe planeta noastra si ne manipuleaza in modul lor,  intr-o stiinta controlata (facandu-ne pe noi sa aflam ceea ce ei nu doresc sa aflam).
Ei bineinteles, au nevoie de energie vitala. Ei poate o au din alte dimnesini, dar o ia si de la noi si doresc sa ne pastreze pe noi ca un fel de “vaci bune de muls” pentru a ne suge energia, dar faca ca noi sa fim constienti de asta. Noi nu putem sti ce se intampla.

Dar de ce o fac in modul asta? Raspunsul este ca ei s-au separat de creatorul lor divin  – ei l-au omorat pe primul creator. Deci, putem presupune ca ei nu-si mai pot lua energie de acolo. Le plac luptele brutale, razboaiele, violenta, macelul si mortile violente. De ce? Pentru ca atunci cand un om sufera o moarte violenta si prematura, corpul lui este plin de enrgie vitala si ei se pot “alimenta”. Aceasta energie este eliberata de moarte, iar anunnaki o pot capta. Dar cand cineva moara de batranete, e greu sa se mai gaseasca in el energie vitala ramasa.

Mai mult decat atat beneficiaza, de faptul ca ne anima pe noi la violenta si razbio, exact ca si copiii care joaca jocuri de razboi pe calculator. Din acest motiv ne-au implantat violenta in gene, dar de asemenea si trasaturi de caracter cum ar fi obedienta si frica, mai ales frica de moarte, avand un efect bun in scopul manipularii noastre. Cand simtim furie si ura in manifestarea agresivitatii noastre, noi, inconstient le asiguram energie vitala gratis  si la fel se intampla si cand simtim o frica puternica. Obedienta ne face sa fim mai usori manipulati si sa facem lucruri pe care chiar nu dorim sa le facem.  Astfel anunnaki au o durata de viata mai mare, mii de ani poate chiar zeci de mii de ani.

In starea de hibernare corpurile lor tridimensionale nu imbatranesc. Aceasta interpretare a textelor sumeriene si confirmata de gravurile si din desenele acestora a fost apropata si de cercetatori (cel putin asta spun povestile acestora). Cine, desigur, o sa studieze textele originale, care se gasesc traduse in marile biblioteci ale lumii, o sa gaseasca mai multe contradictii in ceea ce priveste interpretarile. Acestea sunt posibile, dar siturile de stiinta o neaga. Numai cativa au tratat si aceast aspect al acestui subiectului, cel mai bun cunoscator al sau fiind Zecharia  Sitchin. Anunnaki sunt numiti “lizzies” (care este un diminutiv de la lizards=sorparle), de aici venind si denumirea de reptilieni.

Exista multe informatii care confirma faptul ca in timpul zilei anunnaki au o mare influenta, in special in societati secrete ca Sionul si asociatii secrete cum ar fi Ordinul Illuminati si alte ordine masonice din intreaga lume. Dinte acestia numai cativa, din varful piramidei stiu despre conexiunile pe care le avem cu anunnaki, oamenii de rand, chiar si multi dintre membri societatilor respective sunt tinuti in ignoranta. sacrificii-umane-aztece-1

Acest “cules” al energiei vitale da un sens si sacrificiilor care era aduse zeilor in trecut. Desigur “mancarea nu este buna pentru zei”, dar energia vitala este. Aceasta energie este continuta in mod special in sange, poate acesta este un motiv pentru sacrificiile animale, regasite in mai toate culturile lumii, atunci cand un animal era lasat sa sangereze pana la moarte. Sangele, mai degraba energial vitala din el, este pentru zei, iar mancarea este pentru om.

Advertisements

Posted on March 6, 2014, in Yahweh si Anunnaki and tagged , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: