Sirena filmată de cercetători în Marea Groenlandei


Dovezile recente ale existenţei sirenelor în lumea reală, au spulberat bariera planetei noastre dintre viaţa reală şi legendă.

În producţia “Sirene” de pe Animal Planet, au fost arătate imagini uimitoare ale unor creaturi mutant care trăiesc la mare adâncime în mare.

Documentarul incredibil, a întors pe dos mintea cadrelor universitare, şi a provocat dispute interminabile între oameni proeminenţi din întreaga lume. Regizorul Paul Robertson, doctor în biologie, ar fi descoperit creaturi neobişnuite în explorarea sa din Marea Groenlandei, în luna martie.

În timp ce filma subacvatic, în obiectivul aparatului de filmat apare imaginea unei creaturi ciudate, cu formă umană. În loc de picioare are o coadă de peşte, iar degetele au membrană interdigitală. Doctorul Robertson este convins că aceasta este o sirenă reală, fiind și prima dovadă puternică a existenţei lor.

Un mare mister pentru noi rămâne modul în care aceste creaturi umanoide trăiesc în apele reci ale Oceanului Arctic, şi modul în care acestea trăiesc, deoarece temperaturile sunt foarte scăzute şi o persoană obişnuită nu ar supravieţui în astfel de condiţii extreme. Presupunem că sirenele noastre subzistă din bancurile de peşti sau vânează mamifere“.

Cu toate acestea, cei care au făcut filmul nu au pretenţia de a fi luat în serios. Îl consideră mai mult o “bucată de science fiction” care are ca scop alimentarea  imaginaţiei publicului.

Specialiştii bulgari au comentat că este foarte posibil ca Robertson să fi filmat umanoizi subacvatici, pentru că atunci când savantul eminent Prof. Bozhidar Dimitrov a reuşit să găsească un schelet de sirenă (considerat un vampir) vara trecută în Bulgaria.

…cine ştie ce mistere sunt ascunse și în adâncurile Oceanului Arctic…

sursa: utopian.ro

Advertisements

About nodulgordian

http://www.nodulgordian.ro http://www.intunel.com http://www.bioeconomie.ro

Posted on February 25, 2014, in Mistere and tagged , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: