Nibiru – Planeta X sau Cometa ISON


Planeta Nibiru este o planeta care apartine sistemul nostru solar insa are o orbita eliptica si foarte lunga, aceasta ajungand in sistemul nostru solar la fiecare 3600 de ani. Nibiru este un nume din astrologia babiloniana, uneori asociat zeului reptilian Marduk. Apare si ca personaj secundar in poemul Enuma Elish, dedicat Creatiei, potrivit inregistrarilor din biblioteca regelui asirian Assurbanipal(668-627 i.H.).

Planeta Nibiru este cunoscuta ca fiind a XII-a planeta a Sistemul Solar si i se mai spune si Planeta cu 50 de nume, tocmai fiindca se regaseste in foarte multe traditii cum ar fi cele sumeriene, akadiene, babilonien, mesopotamiene, indiene, chineze si ale altor popoare. Nibiru mai este cunoscuta si ca Marduk, Planeta crucii, Regele cerurilor, Casa marilor stralucitoare, Cel ce arunca foc, A douasprezecea planeta, Planeta zeilor etc.

david-morrison-nibiru-2012-676663-

Aceasta planeta are intre 7 si 12 sateliti, are o orbita eliptica extrem de alungita, iar inconjurul soarelui il efectueaza in 3600 de ani terestri. Cele mai multe informatii despre aceasta planeta le avem de la sumerieni si akadieni. In Ninive (capitala akadienilor), langa Bagdad s-a gasit o biblioteca cu placute din lut. Interesant este faptul ca pe una dintre aceste placute se regaseste reprezentat un “Zeu Soare” care coboara pe pamant iar pe fundal se poate observa Sistem solar unde, intre Marte si Jupiter, se poate observa aceasta planeta.

orbita%20lui%20nibiru

Despre disparitia acestei planete exista doua teorii:

  1. S-ar fi distrus iar ramasitele sunt reprezentate de milioanele de asteroizi care se gasesc intre Marte si Jupiter.
  2.  A parasit axa normala de rotatie si ar fi iesit din Sistemul Solar urmand sa revina odata la 3600 de ani. Aceasta ipoteza a alimentat tot felul de speculatii a anumitor “specialisti” care au spus ca va revenii in 2012 si au facut legatura cu starea de spirit care s-a creat in jurul acestei date cu caracter ezoteric.

Legendele sumeriene exprimate in termeni moderni spun ca de pe Nibiru au coborat pe pamant 50 de reptilieni annunaki condusi de printii Enlil si Enki. Acestia se pare ca erau de meserie ingineri geneticieni si au inceput sa creeze oameni care erau foarte dezvoltati fizic si care urmau sa lucreze in mine si sa extraga aur pentru niberieni. Dupa diverse experimente facute au imbunatatit gena umana si au facut ADN-ul pamantenilor compatibil cu cel al lor.

Desi Pluto a fost descoperita ca urmare a Planetei X, aceasta nu este considerata a fi Planeta X. La sfarsitul secolului al XIX-lea, multi astronomi au facut speculatii despre existenta unei planete dincolo de Neptun. Descoperirea planetei Neptun a rezultat ca urmare a unor calcule ale matematicienilor John Couch Adamns si Ubrain Le Vernier, pentru a explica discrepantele intre orbitele calculate si cele observate ale planetelor Uranus, Saturn si Jupiter. Dupa descoperirea planetei Neptun, au ramas totusi niste mici discrepante ale acestor orbite, precum si a orbitei planetei Neptun, care au generat ideeea existentei Planetei X, numita astfel de Percival Lowell.

O echipa de cercetaori, sustin ca au efectuat niste calcule astronomice care ar fi aratat ca planeta Nibiru trebuia sa treaca pe langa Terra la data de 16 dec. 2013.

Planeta Nibiru observa de astronomi si simpli oameni din Antarctica!

La data de 16 ian. 2012, telescopul din Anterctica a reperat prenta unui punct foarte luminos in spatiu, destul de departe de planeta Pluto, dar care are o traiectorie extrem de ciudata, care le-a atras atentia fiind similara cu cea cunoscuta de oameni ce o are Nibiru.

nibiru-fake

Iata in continuare un articol despre acoperirea Planetei Nibiru sub denumirea de Cometa ISON:

După descoperirea rușilor, celebrul Telescop Spațial Hubble – instalat în spațiu de către o navetă americană în 1990 și care de atunci orbitează în jurul Terrei la o altitudine de 559 de km – a captat și reprezentat traiectoria cometei în raport cu Pământul (foto). De reținut că în ceea ce se vede în imagine, distanța dintre planeta noastră și cometa cu o viteză de deplasare, conform NASA, de cca 80.000 de km pe oră și o coadă din particule de praf și vapori de apă de cca 100.000 de km lungime (față de cei 22 de milioane de kilometri ai lui Halley), este de cca 100 de milioane de kilometri.

Studierea corpului ceresc fulminant, cu o traiectorie înspre Soare sau, mai corect spus, spre periferia acestuia – perihelion -, a pus în mișcare comunitatea internațională a astronomilor și astfel că, în momentul în care în luna iunie a.c. cometa nu a mai putut fi urmărită cu mijloacele tehnice disponibile – aceasta „topindu-se” practic în concentrația de lumină spre care se îndreaptă și care „a orbit” telescoapele – a generat o scindare în lumea oamenilor de știință: unii presupun că ISON s-a dezintegrat pe măsură ce s-a apropiat de steaua incandescentă; alții spun că este doar imposibil de distins în această etapă și au calculat că va fi redetectabil în fix 28 noiembrie 2013. Dacă acest lucru se adeverește, pe 26 decembrie 2013 cometa ISON va fi cel mai aproape de Pământ, anume la „numai” cca 65 de milioane de kilometri.

Încă înainte de dispariția cometei din raza vizuală a astronomilor au mai fost cel puțin două controverse sau teorii conspiraționiste legate de cometa ISON. Mai întâi, a apărut varianta că ISON este nici mai mult, nici mai puțin decât a 12-a planetă a sistemului solar, teorie agreată în special de amatorii de SF. În 1976, Zecharia Sitchin a publicat cartea „A 12-a planetă” în care alături de consacratele Mercur, Venus, Terra, Marte, Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun și microplaneta Pluto, sunt consideratea planete și Soarele (care din punct de vedere astronomic tradițional este o stea) și Luna, satelitul pământului, și, undeva în orbita externă a lui Neptun, planeta neidentificată Nibiru, al cărei nume ar însemna în acadiana veche „răscruce” și care prin evoluția orbitei ar deveni vizibilă doar o dată la 3.600 de ani, precum în această perioadă.

Calculele astronomilor acreditați au arătat că distanța la care a fost observată, cât și masa sa – la urma urmei, ISON este de mărimea unui munte zburător – exclud posibilitatea ca acest corp ceresc să fie o planetă a sistemului solar. Pentru comparație, planetele între care a fost identificată cometa în 2012, respectiv Jupiter, la cca 750 de milioane de kilometri de Terra, și Saturn, la cca 1.500 de milioane de kilometri, sunt, datorită masei lor, vizibile cu ochiul liber în timp ce ISON, aflată la momentul descoperirii sale la cca 950 de milioane de kilometri de Pământ, era de 5.000 de ori sub capacitatea vederii umane libere. Saturn are un diametru de cca 115.000 de km, adică 9.000 de diametre ale Pământului, iar Jupiter are un diametru de cca 140.000 de km, adică aproape 11.000 de Terre. Nucleul dur a lui ISON este estimat la 5 km.

Cu toate acestea, unii adepți ai teoriilor conspiraționiste preferă să viseze la planeta fantastică Nibiru, aflată posibil într-o periculoasă derivă spațială, care mai devreme sau mai târziu ne va costa viața pe toți, în timp ce alți amatori de senzațional au preferat să vadă în deplasarea corpului ceresc un soi de obiect zburător neidentificat sau neidentificabil (OZN) care se deplasează în sistemul solar cu 7 „însoțitori”. A trebuit ca alți oameni de știință să se străduie să demonteze și această teorie, demonstrând că acele 7 corpuri pulsatorii care par a însoți cometa în traiectoria ei în direcția soarelui, nu sunt decât niște pixeli datorați sistemului GIF – Graphics Interchange Format – folosit de astronomii ruși pentru redarea imaginii „cometei secolului.”

Advertisements

Posted on February 21, 2014, in Mistere and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. 1 Comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: