Dosare declasificate CIA: Nazistii au fost primii pe luna!


Cat de incredibil ar suna, proeminentul autor olandez si istoric al celui de-al doilea razboi mondial, Alfenn Waldorf, ne dezvaluie in cartea sa, How the nazis went to the moon and why we were never told, dupa ce a cercetat mai mult de 100 de dosare, din fisierele declasificate ale CIA-ului, recent eliberate de Pentagon, care dovedesc faptul ca nazistii au fost primii pe luna.

cassiopeia_moon_swastika-590x391

<<In 40 de ani de cariera ca lider istoric de top si prolific autor al celui de-al doilea razboi mondial, Waldorf cu siguranta a dat o mare lovitura.>>, admite un alt lider de top al subiectului, Alan Spelling. << El a mers direct spre miezul problemei: Eu niciodata nu am crezut ca un asemenea lucru a fost posibil, si am studiat al 3-lea Reich timp de 30 de ani! Aceasta informatie de o calitate deosebita, nu lasa nici o urma de indoiala in mintea cititorilor cartii sale.>>, ne asigura acesta.

<<Multi au sustinut ca nazistii au dezvoltat tehnologie de zburat in spatiu, care a fost capturat de forte aliate cand al 3-lea Reich a fost ingenunchiat, dar nici o dovada nu a fost pusa pe masa inca>> spune expertul, de renume mondial, in cel de-al doilea razboi mondial, Franz Schwimmer. <<Acest lucru va fi cu siguranta cel mai citit subiect istoric si va fi lectura obligatorie pentru clasa mea de istorie de la Harvard>> conchide acesta.

Biblioteca congresului SUA, a inmanat deja doua medalii de onoare violete, pentru amplele sale cercetarii si contributia academica adusa, ceea ce face ca Alfenn Waldorf sa fie cel mai decorat istoric neamerican in prezent.

Advertisements

Posted on February 13, 2014, in Istorie and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink. 1 Comment.

  1. Ok.Avem o informatie,dar totusi n-avem de fapt nimic!Concret un istoric imi spune ceva despre alt istoric cum ca acesta a “sapat “in 40 de ani mai adanc de cum a facut-o el in 30!Bun,da’ unde-i de fapt informatia cu luna si cu tehnologia care i-a dus pe nazisti acolo?

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: