Prahlad Jani – Autotroful din India


Un caz care a făcut înconjurul lumii îl reprezintă indianul Prahlad Jani, trecut de vârsta de 80 de ani. Acesta nu a mâncat şi nu a mai băut nimic de la vârsta de 8 ani! Conform afirmaţiilor sale, a fost binecuvântat de Zeiţa Amba, Jani fiind numit Mataji – un adept al Zeiţei Mamă a Tuturor, foarte populară în Gujarat, locul lui natal. Jani este convins că Zeiţa Amba  este cel care îl hrăneşte cu apa divină, ţinându-l în viaţă.

În 2010, indianul a fost supus unei atente supravegheri medicale, şi i s-a interzis să faca baie (deoarece apa hidratează şi prin piele). Timp de zece zile, o echipă formată din 30 de medici, l-au monitorizat la Spitalul Sterlin din Ahmedabad. Rezultatele i-au năucit, după cum aveau să declare presei. Cât a durat experimentul, Jani nu a mâncat, nu a băut şi nici nu a avut necesităţi fiziologice. Indianul nu a avut nici o complicaţie şi, “în ciuda faptului că nu consuma nici un mililitru de lichide, urina se forma în vezică şi absorbită ulterior de pereţii vezicii!”, au declarat medicii care au subliniat că este cu totul inexplicabil.

Dr. G. Ilavazahagan, directorul Institutului Apărării Naţionale din India, care a participat la examinarea lui Jani, a declarat că nu înţelege cum un om poate supravietui in intregime ca o plantă: “Pare evident că mai există o sursă de energie care poate fi procesată de corpul uman, în afara caloriei, dar va dura până o vom descoperi”…

Conform asceţilor indieni, “în jurul trupului se formează o coroană de energie, care alimenteaza organismul toata ziua. Cu cât această coroană este mai puternică, riscul de îmbolnăvire scade, pâna la a fi definitiv eliminat”.

Advertisements

About nodulgordian

http://www.nodulgordian.ro http://www.intunel.com http://www.bioeconomie.ro

Posted on October 17, 2013, in Mistere and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: