Energia libera – disponibila pentru toata lumea


Dati-mi voie sa va dezvalui cateva secrete. Conflictul din Golful Persic nu trebuia sa aiba loc vreodata! Nu a fost niciodata nevoie sa se piarda nici macar o singura viata intr-un razboi care, in esenta sa, a fost purtat pentru pretul barilului de petrol!

Mai mult, adevarul despre aceasta problema este ca armata Statelor Unite are acum la dispozitia sa – si a avut de destul timp – nave secrete ce sunt capabile sa zboare de trei ori mai repede si la o altitudine mai mare decat oricare avion de lupta care este cunoscut in mod “oficial” de catre public. Aceeasi nava poate, teoretic, sa se dematerializeze si sa se rematerializeze intr-o fratiune de secunda, la fel cum poate sa pluteasca la cativa centrimetri de pamant, inspaimantand astefel, cumplit, orice dusman real sau potential. Poate nu este chiar atat de surpinzator faptul ca aceasta nava utilizeaza o forma de energie pe care in mod normal ar trebui sa o vedem ca fiind “extrem de revolutionara” si care este atat de economica si disponibila, incat fortele “inamice” se pot teme in fiecare clipa ca “balanta puterii” poate fi inclinata in asa fel incat sa le scape din maini si sa schimbe radcal peste noapte societatea.

Cred ca pana acum ati devenit destul de curiosi sa stiti ce forma are aceasta energie si de unde poate fi obtinuta. V-ati putea intreba, de asemenea, de ce nu ati auzit pana acum aceasta uimitoare dezvaluire. Raspunsul la astfel de intrebari este simplu:

  • Aceasta energie este la dispozitia tuturor;
  • Se afla in tot ceea ce va inconjoara;
  • Si nu ati auzit pana acum nimic de ea pentru ca exista o intreaba conspiratie a sistemului militar-industrial pentru a tine in secret existenta ei fata de “masele de dobitoci” care trebuie sa ramana in ignoranta totala, astfel incat “interesele corporatiste sa poata obtine profituri imense de pe urma vietii noastre”. Mai ales a noastra!

Cu multi ani in urma, unul dintre cei mai incapatanati “ganditori liberi” -un om dedicat adevaratului umanist- cu numele de Nikola Tesla, a ajuns pe tarmurile noastre cosmice pentru a modela destinul nostru spiritual si tehnic. A venit dintr-un alt timp si alt spatiu pentru a alerta lumea in ceea ce priveste necazurile ce vor sa vina (Primul si al Doilea Razboi Mondial si pe urma globalizarea comunismului).

In acelasi timp, a venit cu “solutii” pentru problemele noastre. Cu toate acestea, cunoasterea faptului ca energia libera exista de jur imprejurul  nostru i-a facut viata un adevarat iad. Si cei care erau la putere s-au incrancenat sa-l faca pe acest mare cautator de adevaruri sa taca. Din fericire, mult din ceea ce Tesla cunostea a inceput acum sa iasa la iveala, gratie catorva dintre “spiritele libere” hotarate sa dezvaluie lumii adevarul, in ciuda tuturor piedicilor si obstacolelor care apar incontinuu in calea lor. Cativa dintre acesti oameni sunt Otis T. Carr, Arthur H. Matthews si Howard Menger.

Advertisements

Posted on August 12, 2013, in Stiinta si Tehnologie and tagged , , , , . Bookmark the permalink. 2 Comments.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: