E.T. recuperat de pe Luna


IN TIMPUL MISIUNII APOLLO 20 PE LUNA , S-AU RECUPERAT SCRIERILE GASITE PE NAVA-MAMA, CORPUL PILOTULUI PRECUM SI DIVERSE TEHNOLOGII.

Dacă aveti îndoieli că aceasta nava mama OZN există vă rugăm să vizitati pagina de NASA la http://www.lpi.usra.edu/resources/apollo/frame/?AS15-P-9625 si http://www.lpi.usra.edu/resources/apollo/frame/?AS15-P-9630 . Uitati-va la zona de centru a fotografiei. Pentru a vedea mai bine-l măriti-l de 2-5 ori.

Se presupunea ca Misiunile Apollo ar fi trebuit sa ajunga la numarul de 20,21 dar din cauza reducerilor de buget s-au oprit la Apollo 17 misiune pe luna. Adevarul ar fi altul, misiunile au continuat Apollo 18,19,20, cel mai secret posibil. Putem vedea in imaginile din video cum in misiunea Apollo 20, astronautii au recuperat dintr-un modul lunar(nava-mama) scrieri si tehnologiile disponibile la bord, dar mult mai important fiind pilotul, gasit gol si acoperit cu un strat de ceara. S-a declarat ca acesta nu era nici mort, nici viu, cumva intre aceste stari.

Trebuie sa recunosc, poate suna putin ciudat la inceput, dar daca verificati povestea lui William Rutledge si videourile acestuia veti intelege. William Rutledge – astronaut in misiunea Apollo 20, care acum locuieste in Rwanda.

http://www.ufosightingsdaily.com/2011/06/nasa-photo-is-proof-of-apollo-20.html

Aceste filmulete au fost facute in timpul misiuni Apollo 20, misiune secreta pentru a acapara tehnologie extraterestra. NASA a ascuns adevarul prea mult

timp. Inevitabilul se va produce, lumea se va trezi.

William Rutledge este u barbat de saptezeci si opt de ani care traieste in Rwanda in prezent. El marturiseste ca a participat la misiunea Apollo 20, desi versiunea oficiala NASA este ca Apollo 17 a fost ultima misiune, iar urmatoarele 3 au fost anulate din lipsa de fonduri.

Rutledge spune ca in timpul misiunii Apollo 14, NASA a fotografiat o activitate intensa de nave ce se deplasau deasupra regiunii polare din partea intunecata a Lunii, deasemenea s-au inregistrat dnumeroase cladiri cu forme ciudate, orase antice ce par abandonate de milioane de ani. Asa cum ne asteptam, misiunile Apollo 14-17 au avut ca obiectiv acea regiune polara din partea intunecata a Lunii. Toate aceste misiuni au avut distanta intre ele doar cateva sute de kilometrii, acest lucru indicand de fapt inportanta stiintifica a acelei zone.
In Misiunea Apollo 20,s-a explorat o nava-mama abandonata de mult, in incinta careia s-au descoperit scrieri si tehnologiile disponibile la bord, dar mult mai important fiind pilotul, gasit gol si acoperit cu un strat de ceara. S-a declarat ca acesta nu era nici mort, nici viu, cumva intre aceste stari.

http://www.lpi.usra.edu/resources/apollo/frame/?AS15-P-9630

http://www.groundzeromedia.org/ebe-mona-lisa-apollo-20/

 

intunel.com

Advertisements

About nodulgordian

http://www.nodulgordian.ro http://www.intunel.com http://www.bioeconomie.ro

Posted on July 31, 2013, in Extraterestrii and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: