Soldatul Invizibil American


Stire publicata PUBLISHED: 16:26 GMT, 10 December 2012  in Daily Mail desi filmuletul este din Aprilie 2011.

O companie canadiana a realizat in secret, cu sprijinul Pentagonului, un material miraculos denumit Quantum Stealth, care poate face soldatii invizibili. Armata Statelor Unite sustine dezvoltarea acestui camuflaj de invizibilitate.


Materialul Quantum Stealth ii face pe purtatorii sai complet invizibili prin redirectionarea undelor luminoase din jurul lor, potrivit Daily Mail. Realizatorii camuflajului sustin ca materialul are un efect similar cu al mantiei de invizibilitate a lui Harry Potter, putand pacali chiar ochelarii care “vad” noaptea. Dezvoltarea produsului este secreta, iar compania canadiana spune ca nu poate dezvalui tehnologia si prezinta doar efectul materialului pe site-ul sau.
intunel.com
Guy Cramer, CEO al Hyperstealth Biotehnologie Corp, spune ca nu-i pasa ca unii observatori raman sceptici cu privire la realizarile companiei.  “Doua grupuri de comanda separate ale armatei SUA si doua ale fortelor militare canadiene au vazut materialul in realitate si ei au putut verifica faptul ca nu am manipulat imaginile video sau fotografiile”, a spus Cramer.

“Aceste grupuri stiu acum ca materialul functioneaza si acest lucru se realizeaza fara aparate foto, baterii, lumini sau oglinzi. Este usor si destul de ieftin. Atat oficialii din armata SUA, cat si cei din Canada, au confirmat ca acesta este folosit in scopuri militare”, a declarat Cramer.
intunel.com
El spune ca materialul ar fi de nepretuit pentru pilotii care sunt fortati sa se ejecteze pe un teren inamic si astfel s-ar sustrage capturarii. Camuflajul ar permite echipelor din fortele speciale sa efectueze raiduri pe timp de zi fara a fi detectate.
De asemenea, materialul ar putea fi folosit pentru crearea urmatoarei generatii de avioane de tip stealth, care ar deveni invizibile nu numai pe radare, dar si observatiei inamice terestre.

sursa: http://www.ziare.com/international/america/pentagonul-pregateste-inventia-minune-soldatul-invizibil-1206519

Advertisements

About nodulgordian

http://www.nodulgordian.ro http://www.intunel.com http://www.bioeconomie.ro

Posted on July 27, 2013, in Stiinta si Tehnologie and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: