Avion disparut in 1946 aterizeaza dupa 47 ani


index

Un avion de pasageri, care a dispărut fără urmă în anul 1946, pe traseul Rio – Havana, a aterizat în luna decembrie 1993, pe aeroportul Bogota din Columbia. La bordul său se aflau 36 de schelete.

Oamenii de specialitate vorbesc despre „cel mai mare mister din istoria zborului”. Un mister care a devenit cu atât mai mare, cu cât este vorba despre bătrînul avion Lockheed Constellation, care a decolat în anul 1946 şi la bordul căruia s-au găsit  în 1993, la aterizare, ceşti de cafea caldă şi ţigări aprinse marca Old Gold, demult dispărută. Pe locurile pasagerilor se aflau ziarele zilei cu data de 21.09.1946, care nu erau îngălbenite de vreme şi miroseau încă a tipar.
„Aş fi dorit să pot da o explicaţie, dar mă aflu în faţa unui mister” spune expertul Herman Guevara, conducătorul unui grup foarte numeros de cercetători, căruia i s-a încredinţat misiunea de a cerceta misterioasa aterizare a avionului demult dispărut.

„Singurul lucru pe care îl pot spune cu precizie este faptul că avionul, împreună cu toţi pasagerii săi, a fost dat dispărut în anul 1946, în timpul unui zbor de la Rio de Janeiro la Havanna. Într-un mod inexplicabil, avionul a aterizat în 1993 şi arată de parcă ar fi decolat ieri.
Cum poate ateriza un avion având doar schelete la bord, numai Dumnezeu ştie! Cei 36 de pasageri, precum şi echipajul format din patru persoane au decolat după toate regulile.”
Incredibila poveste a început atunci când un avion necunoscut, cu o inscripţie foarte veche, din Panair Do Brasil, a apărut deasupra aeroportului Bogota şi a început aterizarea. Personalul aeroportului a încercat în zadar să oprească aterizarea avionului necunoscut, deoarece, în acelaşi moment un Boac din Brussel se pregătea şi el să aterizeze. Mulţumită manevrelor abile ale căpitanului Anthony Bolard în vârstă de 54 de ani, al companiei britanice, s-a putut evita în ultima clipă o ciocnire fatală.

„Când avionul fantomă s-a oprit, personalul de pază a deschis uşile şi, cu mare groază, a descoperit în interior lui numai schelete”, spune Guevara. „Unul dintre oamenii noştri de pază, un fost soldat în marină, s-a speriat atât de tare, încât şi-a pierdut echilibrul.”
După o examinare amănunţită, resturile pasagerilor au fost transportate într-un spital militar, pentru a fi cercetate, iar avionul a fost parcat într-un hangar bine păzit, în care accesul era strict interzis.
Cercetările se concentrează asupra întrebării: unde a fost avionul în toţi aceşti ani? Singurul lucru cert este numărul de zbor al acestuia – 348, locul de decolare şi destinaţia.

Din grupul de experţi care cercetează acest caz face parte şi cercetătorul în domeniul parapsihologiei Dr. Gloria Hamandez. După cum afirmă aceasta, în acest caz poate fi vorba despre o deplasare în timp. Ea a lansat şi ipoteza că moartea pasagerilor ar putea avea legătură cu un posibil contact cu fiinţe extraterestre.
„Dacă avionul ar fi zburat într-un gol din timp, oamenii ar fi rămas cu siguranţă în viaţă. Şi în plus, ei nu ar fi fost  nici măcar cu o zi mai în vârstă decât erau la decolarea ce a avut loc în anul 1946”, a adăugat un om de specialitate.
„Însă, datorită faptului că avionul era plin cu schelete si curelele de siguranţă erau încă nedesfăcute, nu poate fi exclusă teoria că cineva “din afară” i-a omorât pe pasagerii aflaţi la bordul avionului şi apoi, dintr-un loc necunoscut, l-ar fi dirijat spre Pământ. Se ştie că extratereştrii pot executa operaţiuni extrem de complexe, datorită tehnologiilor foarte avansate pe care le deţin.”
Guevara afirmă că echipa de cercetători va face tot ce îi stă în putinţă pentru a elucida acest mister. „Eu mă rog să fim suficient de puternici pentru a putea accepta realitatea, oricare ar fi ea”, încheie Guevara.

Fragment din lucrarea „Spaţiu timp şi dincolo de ele prin yoga”

sursa: http://www.yogaesoteric.net/

About nodulgordian

http://www.nodulgordian.ro http://www.intunel.com http://www.bioeconomie.ro

Posted on July 25, 2013, in Mistere and tagged , , , , . Bookmark the permalink. 89 Comments.

 1. Asa este si Proiectul Philadelphia.

  Like

 2. fucking awesome

  Like

 3. Nuștiu dacă să cred chestia asta, sincer!

  Like

 4. Asta am citit in zborul 19 si antradevar este ceva similar cu experimentul philadelphia

  Like

 5. I just have one question:

  If we for an instance take this story seriously, please consider how the people could turn into skeletons in the moments from landing to the plane was opened? And if they did how come the cigarettes and the coffee didn’t suffer the same mysterious space/time collapse?

  OK that was two questions. My bad.

  The fake story can forever be quoted in books because the story is now on the internet.

  Like

  • ai uitat sa scrii in romana sau ce? macar daca ai face-o bine in engleza!!!

   Like

   • A scris chiar bine in engleza, posibil ca tu nu stii citi .

    Like

   • if we for instance!
    …skeletons in the…cee?!?!
    OK those were two questions.

    alexandru, copilas…invata engleza si abia apoi da-ti cu parerea, ceau

    Like

   • …”if we, for an instance…” Lipsea o virgula acolo si se intelege “daca noi (VIRGULA) pentru un moment…” Daca te gandesti la pronuntie iti ai seama lejer de ce vre sa spuna, chiar daca mai lipsesc semne de punctuatie. Tu ai fi cel care trebuie sa invete engleza, Iustinule. Hai pa.

    Like

   • Simpaticule , se zice “if we for instance”. Nu ma lua cu virgule si alte prostii ca nu despre asta vobeam. If we for instance = if we for example. Nu poti spune “if we for an example” . Incearca sa nu te mai contrazici cu mine si nu ii mai lua apararea degeaba din moment ce nici tu nu stii sa scrii in engleza.

    Like

   • Cel care se face de cacao esti tu, nu poti schimba expresiile dupa bunul plac. Macar foloseste google inainte sa te dai rotund ca stii…ce ingroapa pisica! Habar nu ai cu ce se mananca engleza, Sherlock.

    Like

   • Mda, se pare ca nu stiu deloc engleza. Te las pe tine, ca doar ai invatat-o cu google.

    Like

   • Se pare ca nici romana nu o stii daca din ceea ce ti-am spus ai inteles ca am invatat engleza de pe google. Din pacate pentru tine esti departe de ceea ce incerci sa pari pe internet si anume o somitate a limbei engleze.

    Like

  • “If we for an instance take this story seriously”…
   Te faci de cacao, dar continui sa te umfli in pene.
   Adio.

   Like

  • detached_observer

   somitate a “limbei” engleze :)) oh, the irony :))

   Liked by 1 person

 6. Ce-mi place expresia, se stie ca extraterestrii…

  Like

 7. lol – e simplu sa dai un copy paste dar e mai greu sa cauti si sursa .

  asa ca te voi informa personal desi ar fi trebuit sa iti folosesti un pic cerebelul inainte de a posta si apoi sa modifici niste date esentiale :

  1. este un articol din ziarul Weekly World News aparut in anul 1995 care pe langa acest articol mai includeau : “un om care citeste cu ochi din sticla” ori “supravetuitor de pe titanic gasit inaotand in Atlantic” asta in anul 1995.

  2.in articolul original nu sunt prezente urmatoarele:
  -numarul avionului ci este prezentat doar un avion DC-3
  -nu este mentionat compania aeriana si multe altele.

  In concluzie acest articol nu este decat un science fiction .

  http://books.google.ro/books?id=H_IDAAAAMBAJ&pg=PA19&lpg=PA19&dq=Herman+Guevara&source=bl&ots=NHW8rDYaMx&sig=reYAbmigSTi9XEf17dqZoCkfFMc&hl=en&ei=Gy2zTcS2BYPKgQel-tXGCw&sa=X&oi=book_result&ct=result&redir_esc=y#v=onepage&q=Herman%20Guevara&f=false

  Like

 8. Sa nu o crezi…gandeste-te ca pana si tipii de la NASA neaga existenta formelor de viata extraterestre, iar tipa asta, Dr. Gloria Hamandez declara “Se ştie că extratereştrii pot executa operaţiuni extrem de complexe, datorită tehnologiilor foarte avansate pe care le deţin.”…pe bune?

  Like

  • Daca stam putin sa ne gandim,cum ar reactiona omenirea ca exista forme de viata extraterestre?Ar fi haos.La cat de mare este acest univers este imposibil sa fim singura forma de viata…

   Like

 9. cineva care ştie....

  compania britanică b.o.a.c. a fost dizolvată în 1966, stimabililor…în 1993 avionul fantomă s-ar fi întâlnit cu o cursă british airways. dacă n-ar fi fost povestea un maaaare fake. sau fâssss…

  Like

 10. Eduardo Hernadez de`l havana

  sunt un pasager care a supravietuit si ma bucur foarte tare ca am aterizat cu bine:)

  Like

 11. ceva inscenare sa ne determine sa credem ca exista extrateresti verzi cu ochii negri bulbucati si inalti de un metru si o speranta ! dar tot vreau niste imagini cu incidentul ca sunt curios :))😀

  Like

 12. Daca la bord erau numai schelete cine a adus avionul la sol, adica cine a facut aterizarea ?

  Like

 13. Un frate crestin nu bate campii despre extracterestrii!

  Like

 14. Ce high sunteti toti :))

  Like

 15. Deci e de 1 aprilie toata povestea?!

  Like

 16. Si discutia se petrece tot in domeniul sf-ului…cât arata ora comentariilor! E corecta?

  Like

 17. x))) da da Herman Guevara

  Like

 18. Il mai stii pe ala mic, negru, de respira greu? Era tac’su…:))

  Like

 19. Dia Nishikawa-Boghean

  Cum poate ateriza un avion având doar schelete la bord, numai Dumnezeu ştie! da cine il intreaba pe Dumnezeu?
  „Însă, datorită faptului că avionul era plin cu schelete si curelele de siguranţă erau încă nedesfăcute, nu poate fi exclusă teoria că cineva “din afară” i-a omorât pe pasagerii aflaţi la bordul avionului şi apoi, dintr-un loc necunoscut, l-ar fi dirijat spre Pământ. Se ştie că extratereştrii pot executa operaţiuni extrem de complexe, datorită tehnologiilor foarte avansate pe care le deţin.” hahahaha extraterestri ingerii cazuti din cer care au omarat oamenii si cica au tehnologii ca sa fire avioane si oameni,mda concluzii de oameni naivi ne stiind cine sti tu pe pamnt desigur ca crezi ca extraterestri sant ceva mai presus de cat tine,jalnic pentru ca omul cu siguranta este mai presus de cat orice extraterestru prin faptul ca este dupa asemanarea lui Dumnezeu!

  Like

 20. sunt profund impresionat…povestea e adevarata…sunt unul dintre oamenii transformati in schelete….citeam ziarul, si dintr-o data m-am transformat in oase, este incredibil ce mi s-a intamplat.

  Like

 21. Nu avea cum sa stea 47 de ani in aer avionul ! Combustibilul se ducea, se prabusea daca ramanea fara ! Si in plus autopilotul nu erea asa “modern” atunci in cat sa poata sa faca “auto landing”. Deci nu prea cred in povestea asta.

  Like

  • teoretic nici 24 de ore nu putea sta in aer acel avion…asa ca o zi, 2, 5. o luna, un an sau 47 e totuna…ideea consta in a accepta ca sunt si vor fi multe lucruri care ne depasesc puterea de intelegere de-a lungul evolutiei noastre…inchipuiste-ti ca esti un om al cavernelor si ti se pune un televizor in fata…cam ce ai gandi despre el?

   Like

 22. Sealblaighter

  Deci totul este fake atunci???

  Like

 23. trist daca muscati asa ceva:\

  Like

 24. Unu la mana aasta e pura aberatie sf a unor scriitori anonimi si doi la mana, voi chiar credeti ca extraterestrii oricat ar fi ei de avansati tehnologic s-ar incumeta sa ne viziteze, la cat de prosti suntem, noi pamantenii?

  Like

 25. timpul, ca si spatiul, este extrem de relativ:)

  Like

 26. Un fake cat casa …..
  Care dintre schelete a adus avionul la sol ? Cel mai viu? Cel mai vechi ? Sau cel al pilotului principal?
  Cum a supravietuit atat de mult timp fara sa se prabuseasca din lipsa de combustibil ? Inteleg ca de atunci pana azi a tot zburat mai frate dar combustibilu’ ala ioc !! Nu se mai termina. Stiatai ca….la aterizare rezervorul era plin ?
  Cafeaua era fierbinte…da…da…venise singura sa se autoserveasca la schelete.Mucurile de tigara ardeau….deh….extrsterestii erau fumatorii….si au lasat si amprente ADN pe chitocurile de la tigara. Dar ma rog noi inca nu am descoperit ce fel de ADN aveau….

  Like

 27. Din primul moment in care am vazut ca este un fragment din nu stiu ce lucrare ,dar a yoghinilor,atunci am stiut sigur ca este un real fake,pentru ca doar aia cred cu mare incredere in extraterestrii si doar ei puteau face o asemenea “Poveste ” despre ce se scria in acel fragment.Normal un schelet nu prea ar mai stii sa faca o aterizare cu un avion dupa ce nu mai are creier,dar poate ma insel si se supara yoghinii ca nu exista extraterestrii :)).

  Like

 28. a fost rapit de vreun extraterestru :))

  Like

 29. Tigari aprinse?De cand se fumeaza in avion????

  Like

 30. Meh, senzationalisme. Pasagerii trebuiau “omorati” in poveste pentru a inchide inca dinainte intrebari de genul “pasagerii ce zic?”. Tigarile n-au cum sa vorbeasca, nici ziarele, si-asa mai departe, d-aia ele s-au pastrat ca “noi”. Pasagerii, in schimb, erau mai problematici, nu trebuiau sa se intoarca vii.

  Like

 31. Cît de retardat poți fi pentru a crede în așa ceva ? Ăsta e adevăratul mister . Este petrol care arde , există reguli care interzic fumatul la bord, și există creier de care nu toți dispun.

  Like

 32. Gavrilița Vasile

  Nu cred că e adevărat, din mai multe motive:

  1. s-ar fi terminat combustibilul;
  2. oamenii ar fi încercat să facă ceva, orice, n-ar fi stat pe scaune;
  3. dacă ar fi călătorit în timp, n-ar fi murit oamenii;
  4. cred că e doar o farsă, destul de costisitoare totuși.

  Like

 33. Comentariile m-au distrat mai tare decat articolul!intai o dam in engleza si ne certam..ca asa e romanul…trebuie sa critice…apoi revenim la articol si dezbatem aceasi intrebare sau citat de un milion de ori sub diverse forme….maxim! :)) mai continuati!sunt sigura ca nu sunt singura care se distreaza pe seama commentariilor!! :)))

  Like

 34. Astfel de disparitii ,,ciudate” au avut loc in zona Triunghiul Bermudelor unde, si acolo sunt multe mistere inca neelucidate, asa ca nu ne mai mira nimic !!

  Like

 35. bai ratatilor, astia care spun ca, cum de nu s-a prabusit atat timp ? Asta e si ideea, ca teoretic ar fi trebuit sa o faca, doar ca ar trebui sa va mai informati despre vortexuri, calatorii in timp. Dar omu` e prostit cu mass medfia si shjow-uri n-are timp sa se informeze macar cat poate despre proiectele secrete ale guvernelor !

  Like

 36. nu cred nimic pana nu vad!

  Like

 37. Intreabarea ramane; “cum plm aterizeaza un avion avand doar schelete la bord”, posibil sa fi fost dotat la aceea data cu sistem de aterizare computerizata?! Sa fi suferit modificari “pe parcurs” ?! etc etc, hmmm….

  Like

 38. Hai ma,lasati vrajeala…

  Like

 39. Mai asta care ai postat minciuna asta cum se face k numai pe sitei romanilor gasesti prosti de aste am cautat special sa vad ce se spune mai departe despre acest fapt avion si schelete si bla bla bla asa nu exiata pe nici un alt site englez american francez …….. Povestea asta asa ca punete la somn cu povestea asta

  Like

 40. Zborul 19 Bermuda

  Seamana a efect de teleportare cu effect Hutchinson-Searls pe frecvente superioare
  de microunde in gama 10-1000GhZ, viul (corpurile umane nu supravietuiesc, doar scheletul)
  1.poate fi o disparitie misterioasa de tip Triunghiul Bermudelor (zborul 19 avenger)
  2. presupunand ca avionul a iesit din uriasul camp plasmatic turbionar de ce nu e “sifonat”, contorsionat si e intreg, se preciza ca cescutele de cafea si tigarile aprinse sunt fresh neatinse
  3.Totusi cine a pilotat avionul 47 de ani, cu ce compustibil, a fost prins intr-un vortex temporal, quantum spatiu timp? Cand a revenit din acel vortex de ce nu era distorsionat distrus si cum a mai putut fi pilotat automat, ca nu avea computer in 1947 d-abia il inventa atanasoff la ftp indiana edu sau cine ar mai fi supravietuit electromagnetismului temporal cuantic in camp vidat ?
  4.Intr-o furtuna si in mijlocul unui uragan, ciclon sunt niste viteze centrifuge de peste 250km/ora si acel avion nu ar fi supravietuit nici o zi, poate este vorba de alte forte electromagnetice (gen experiment Philadelphia
  5. in orice caz riscul de aterizare in siguranta este foarte mic si presupune manevre de pilot si copilot si turn de control de dirijare si corelare la parametrii sol, pista, starea vremii,, combustibil, umiditate, fara vant de deriva, locatie aeroport, operator uman din multiple turnuri de control, radare si telecomunicatii.

  Like

 41. Eu cred acest lucru

  Like

 42. Vai de stirile voastre

  Like

 43. Si cum a aterizat avionul daca toate persoanele de la bord erau decedate?

  Like

 44. si marmota era controlor de zbor?

  Like

 45. Este cert! Suntem singurele fiinte inteligente din galaxie care mãnîncã seminte pe strada. Restul e S.F.

  Like

 46. Pai si din 1993 si pana acum, ce s-a mai intamplat? Au descoperit ceva? S-au facut publice rezultatele cercetarii? E interesanta teoria si nu putem sa negam ca exista extraterestrii. Doar nu suntem numai noi, oamenii, singura forma de viata in univers, nu?

  Like

 1. Pingback: Avion disparut in 1946 aterizeaza dupa 47 ani | EARTH CHANGE MZ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 3,623 other followers

%d bloggers like this: