Extraterestrii Exista !


Va prezint stirea din 2011, martie, un intreg minut si 4 secunde, evident dezvaluirile o socheaza si pe prezentatoare, incurcandu’se de cateva ori :)) Aceasta stire a circulat in toate tarile, toate televiziunile, si totusi ne intrebam daca ei exista.

Serviciul de informaţii american a făcut publice mii de documente într-o nouă secţiune a site-ului numită The Vault – Seiful.  Mai multe documente interne desecretizate de FBI dezvăluie că autorităţile americane au recuperat în 1947 trei farfurii zburătoare cu fiinţe extraterestre la bord la Roswell, în statul New Mexico, scrie ziarul britanic Daily Mail.

Într-o notă transmisă directorului FBI, un agent al biroului l-a informat că un ofiţer al aviaţiei militare americane i-a dezvăluit că trei farfurii zburătoare au fost recuperate în statul New Mexico. “Acestea aveau formă circulară, cu partea centrală proeminentă, şi cu un diametru de circa 20 de metri”, a scris agentul Guy Hottel în nota respectivă.

“Fiecare avea la bord trei fiinţe umanoide, dar cu o înălţime de doar un metru. Acestea erau îmbrăcate cu haine dintr-un material foarte fin, dar cu un aspect metalic (…) similar celor utilizate de piloţii de curse”, se mai arată în text.

 Informatorul FBI, a cărui identitate nu apare în nota citată, a mai explicat că cele trei farfurii zburătoare au fost depistate graţie staţiilor radar performante instalate în regiune şi care ar fi interferat cu mecanismul de control al aparatelor extraterestre.

Armata americană a negat mereu că incidentul de la Roswell ar fi avut loc. Discuţia a dispărut din cotidian până în anii ’70 când foşti ofiţeri implicaţi în anchetarea acestui caz au început să vorbească despre incident.

Un alt document publicat recent pe site-ul FBI şi datat 1947 aminteşte de un alt obiect zburător neidentificat recuperat în apropiere de Roswell. Textul, adresat tot directorului FBI şi purtând ştampila “urgent”, relatează despre un aparat de zbor de formă hexagonală care, după opinia aviaţiei militare, nu era un balon meteorologic.

Publicarea acestui document pe site-ul FBI confirma teoriile conspiratiei care sustin ca oficialii americani ar asunde publicului existenta extraterestrilor. Evident acest lucru transforma notiunea de “Teoria Conspiratiei” in “Conspiratii Adevarate”.

sursa:  http://www.evz.ro/detalii/stiri/note-interne-ale-fbi-confirma-existenta-extraterestrilor-926563.html

http://stirileprotv.ro/exclusiv-online/bizar/fbi-confirma-existenta-extraterestrilor-au-haine-metalice-si-masoara-91-cm.html

http://sparkster.hubpages.com/hub/FBI-Confirm-Aliens-Exist

Advertisements

About nodulgordian

http://www.nodulgordian.ro http://www.intunel.com http://www.bioeconomie.ro

Posted on July 16, 2013, in Extraterestrii and tagged , , , , . Bookmark the permalink. 3 Comments.

  1. Exista un documentar , numai stiu numele , care arata ca a fost un fals aceasta filmare. Ca nu este ceea reala. Documentarul spune ca acesta nu este video-ul original si ca este un fals
    Filmarea originala este tinuta secreta deoarece in aceea filmare se mai vede inca un extraterestru pe pelicula(inafara de cel transat pe masa).

    Like

  2. Se pare ca ne apropiem de ceva mult mai mare daca circula larg astfel de afirmatii . Ce parere aveti?

    Like

  1. Pingback: S-a prăbuşit un OZN? Datele prezentate de FBI | In Tunel

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: